Nr 2, april 2023

Hyr odlingslåda på gården

Det finns fortfarande lediga odlingslådor. För att ställa dig i kö, mejla till styrelsen@snickarbacken.com med ”odlingslåda” i rubriken och meddela vilken storlek du önskar helst, lådorna kommer att fördelas utifrån först till kvarn-principen. Mer om detta hittar du på vår hemsida under ”Boende”.

Våtsopning garage

Det har blivit dags att städa i garagen. Det kommer att ske under vecka 19. Mer detaljerad information kommer att sättas upp. Som vanligt blir det bäst om garagen töms helt under respektive städdag och det går bra att parkera bilarna i området istället. Styrelsen pratar med parkeringsbolaget så de låter bli att bötfälla någon under den aktuella veckan.

Elbilsplatser

Styrelsen vill hälsa alla som laddar elbilar i föreningen att tänka på att höra av sig till styrelsen vid byte av bil, platserna är inställda utifrån om det är en hybrid eller elbil som används. 

Städdag

Fritidskommittén bjuder in till städdag den 6 maj. Avisering kommer upp i portarna när det närmar sig.

Lämna inget ludd tack

Styrelsen vill påminna om att det för allas trivsel är viktigt att städa tvättstugan efter sig. Ta bort ludd och tvättmedelsspill och liknande.

Skriv upp dig på vår e-postlista 

Styrelsen tipsar alla som inte redan har gjort det om att anmäla sig till föreningens e-postlista. Dit kan styrelsen skicka viktiga nyheter, Snickarbladet och annan information som kan vara skönt att få direkt till inkorgen. Du anmäler dig via vår hemsida, använd knappen ”prenumerera på Snickarbladet” som finns direkt på startsidan.

Hälsningar styrelsen