Bredband, telefoni och TV

Bredband

När det gäller bredband har föreningen ett gruppavtal med Bahnhof. Alla lägenheter har ett bredbandsuttag där bredband och bredbandstelefoni kan användas. Detta ingår i den månadsavgift som medlemmar betalar till föreningen. För support kontakta Bahnhof.

Uppkopplingen ger upp till 1 000 Mbit/sek till din dator/mobil och upp till 1 000 Mbit/sek från dator/mobil och ut på nätet.

Det går också att beställa och använda tv via bredbandsuppkopplingen. Beställning sker via Bahnhof och den kostnaden står du för själv. 

Telefoni

Det finns möjlighet att ha en fast telefon via Telias kopparnät i föreningens lägenheter. Kontakta Telia för mer information.

TV

Com Hem är leverantör av tv på Snickarbacken, vi har ett gruppavtal som gäller samtliga lägenheter. Det finns minst ett antennuttag med tv och radio i varje lägenhet. Det går också att få tv via bredbandet, läs mer om detta under rubriken Bredband.

Avtalet gäller Com Hems basutbud i analog form (vissa kanaler finns också digitalt utan extra kostnad) och detta ingår i månadsavgiften som medlemmar betalar till föreningen. Den som vill kan själv beställa och betala för ett större kanalutbud. Kontakta Com Hem.